Autor: 021.rs

Novi Sad
17.04.2014.
08:05 > 11:53
Da je mnogo "prljavog veša" u poslovanju Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu, svedoči i neopoziva ostavka dugogodišnjeg rukovodioca ove škole Stevana Divjakovića.
  • Toma - SNP

    21.04.2014 12:55
    sramota
    Divjaković ostavio bedu za sobom u SNP. Posle njegovog odlaska ostao finansijski haos! Ali šta reći umesto da je dobio adekvatnu kaznu čovek postao direktor škole! I umesto da stane on nastavio da se "bogati" preko tuđih leđa. Dokle da trpimo ovakav javašluk.










  • anonimus / zrenjanin

    20.04.2014 16:46
    zatvorska kazna
    Dekan Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu sebi i zaposlenima davao nezakonito visoke plate 19 meseci, tokom 2005. i 2006. godine, zbog čega je osuđen na 8 meseci zatvorske kazne. Čovek pomagao i sebi i drugima, a ovaj Divljaković samo sebi. Naš narod kaže "ko nije za sebe nije ini za drugoga".
    Pogledaj: http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Dekan-osudjen-zbog-visokih-plata.lt.html
  • 18.04.2014 09:46
    Budisava
    prosle skolske godine bulatovicka nam je delila komentare tipa "da nismo mi za vaspitacice'' i bolje da nadjemo neki drugi posao,vredjala nas,a ovog semestra se sve smeska i ulizuje a stalno zuri na neke sastanke,a praktikum koji je pola prepisala od Kamenova i ostalih,nam prodaje za 1000dinara.Vazno da mi treba da pisemo seminare po 15 str i da ne prepisujemo,da moze gdja da izda knjigu od nasih radova.Kud ide ovaj svet?StrasnO.
  • 18.04.2014 08:39
    Politikanti
    Anonimna gospođa koja potpiruje celu ovu ujdurmu to čini samo da bi se dokopala direktorskog mesta (Crnogorski kadar) Treba pomenuti da je doktorsko zvanje pretendenta (anonimnog izvora) na presto ove ustanove u najmanju ruku diskutabilno jer se magistarski i doktorski rad razlikuju samo u dve reči naslova (lično čitao). Treba postaviti pitanje u kakvom je stanju (fizičkom i finansijskom) bila ova ustanova pre imenovanja mr. Stevana Divjakovića na mesto direktora, stručna sprema ovih koji se bune, pre i posle Divjakovićevog mandata i rast njihovih primanja u tom periodu. Kaže naš narod ˝hrani kera da te ujede˝ Niste ni svesni kakvo je stanje u ovom kolektivu od kada je anonimni izvor krenuo u ofanzivu i teror prema svim zaposlenima koji se ne slažu sa njenim pretenzijama. To što preko medija, druga strana ne želi da demantuje optužbe, ne znači priznanje krivice već nešto veći nivo kulture i odgovornosti prema ustanovi koju nažalost i anonimni izvor pretstavlja.
  • Goca

    17.04.2014 21:12
    željan fotelje
    Neimenovani izvor iz Saveta škole je željan samo jednog: fotelje! S obzirom da kolege nisu prepoznale osobu od poverenja te to nisu omogućile,izvor je krenuo drugim putem:blatiti ime čoveka i matične kuće koja tom istom izvoru daje platu od 100.000...malo,li je?!
  • Dragan NS

    17.04.2014 19:51
    Za neupućene
    Bio sam radnik SNP-a duže od 20 godina i mogu reći da je pozorište najbolje funkcionisalo za vreme Stevana Divjakovića, on je zatekao pozorište u ogromnim dugovima, a kada je odlazio ostavio ga je u plusu! Za vreme njegovog mandata učinio je puno, osvežio repertoar i opere i drame i baleta, renovirao veliku salu i još puno pozitivnih stvari učinio i samo neupućeni mogu da pišu takve komentare.
  • 17.04.2014 13:13
    Najvažnije je paušalno popljuvati bez obzira na temu i osobu o kojoj se radi. Većina pojma nema ko je Stevan Divjaković niti zna gde se nalazi Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, ali zato svaka tema moze da se poveže sa politikom, mahinacijama, kriminalom, dođošima itd.
    Bavite se malo sobom umesto da sarkastično komnetarišete ono u šta se ne razumete.
  • Mile

    17.04.2014 13:01
    ima tu i stare masti
    Gospodin je za sobom ostavio bedu u SNP-u koja se nakon njega tesko mogla ispraviti.Jednostavno receno voli covek pare, a to je vec za neke druge organe.
  • Cajka iz NS

    17.04.2014 11:07
    Ovakvi nekog vaspitavaju
    Prvo mr prof treba da nauči kako se piše dopis ustanovi. Podaci o pošiljaocu idu gore levo,primalac desno niže,pa predmet i dve tačkegde napiše Ostavka.Sam tekst obraćanja je glup jer kakve veze ima upravljanje školom sa pisanjem opere.Vidi se kakvi su profesori jer dotični LJuštanović na portalu oceniprofesora,com ima ocenu dobar 3,42. Znači kao predavač loš, a kao muvator u dilu sa magistrom odličan.Ćto se tiče budžetske inspekcije oni imaju svoje advokate zvane pravobranioci sa ne malim platama pa neka utuže povraćaj pokradenih sredstava u budžet. Nema nama sreće sa ovakvima
  • iDjole

    17.04.2014 09:44
    boze svasta !!!
    vi novinari stvarno svasta pisete (kako rekose u Inspekciji rada) i samo smetate da postena birokratije mirno i tiho maznjava buzdetske pare i priprema se za nove opere, za svalerisanje, nepotisanje i kadrovanje po javnim institucijama.
    Niko se do sada nije pozabavljao ovim slucajem jer su bas svi od ministarstva, preko pokrajine, grada, skolskog menadzmenta pa do poluobavestenog saveta skole upleteni i uvezani kao crevca, pa neko manje, a neko vise ima interesa u toj raboti.
    Stevica i Bora bioloski gledano nemaju zaledjinu. Oni su samo dovoljno drski da lopovluk dovedu do realizacije, a oni oko i iznad njih ih tiho podupiru i "prate" kao na Twiteru.
  • nss

    17.04.2014 09:06
    vidi se da su se dugo i mnogo druzili sa predskolskom ustanovom ali su jos uvek mala deca za njih...predskolci su neprevazidjeni,jedino je bajatovic gori od njih
  • 17.04.2014 08:18
    Korupcija-lopovluk uVPŠ
    Sledeća Visoko poslovna škola strukovnih studija NS.Ono što se na toj školi radi je horor u obrazovanju,bračni par Tomić malverzacijama(lopovlukom) i šikaniranjem profesora -osoblja prednjači u Srbiji zadnjih 15 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna